Nalezena další podivnost!

Prcek moc casto oci nepouziva, protoze pit i srajdit umi bez nich no a kdyz uz je otevre, vidi me. Takze chapu, ze je moc pouzivat nechce a vzdy to jenom zkousi, jestli se situace nezmenila... k lepsimu. Takze o jeho ocich pisu az ted, protoze jsem si je poradne az ted prohledla.


Za kvalitu fotky se omlouvam, malej je upir a na slunicku nebo svetle je neukazuje, takze muj nebohy fotak udelal maximum proto, abyste meli alespon zdanlivou predstavu.

Prcek ma totiz desive oci. Miminka je maji mit tmave modre, roztomile a ja nevim, co vsechno. A on to vubec nepochopil! Misto toho ma barvu kobaltu se zlutou primesi! Takze kdyz vidim svuj odraz v jeho duhovkach, vybavi se mi magicka ritualni cepel s odlesky poslednich paprsku zapadajiciho slunce. Kmitajici zornicka, jako by se snazila zachranit onu detskou neposkvrnenost, avsak marne.

Diky praskle zilce ma duhovka jeste ke vsemu krvavou auru.

Tak jsme zvedavi, jakou barvu oci to dite nakonec bude mit. Doufam, ze se vybarvi na obycejne... Treba hnede. Bude stacit, kdyz bude vybocovat jen chovanim, no ne?


Komentáře

Oblíbené příspěvky