Hororová brutální část: Mazací serepetičky, dětské vzory a zdraví


Raketové inženýrství jde udělat prakticky ze všeho. Aby si maminy nemyslely, že mít dítě je jednoduché, bylo vyrobeno mrtě krémů, kterými drobky musí mazat. Bože, měla jsem problém sama se sebou, když jsem používala odličovací cosi a pak ještě krém (ano, hnidopichové, moc dlouho mi to nevydrželo… ještě aby jo, když to bylo tak matoucí!) a teď tohle! Za sebe mi stačilo znát Coldrex, Ibalgin a Hemagel. Pak přišli psi a rozšířila jsem slovní zásobu o Bepanthen Plus, enzymatická pasta a Betadine.

No a teď s capartem jsem se musela naučit Bepanthen (neplést s Bepanthenem Plus) na mazání vožužlaných popraskaných bradavek, Sudocream na dětskou zádel, borová voda na oči a Linola na tělo. V zásadě je všechno mastný, takže prcek pak pěkně klouže. Připomíná mi to příběh, co jsme četli na angličtině o tom, jak pašeráci mazali koně sádlem, aby klouzali a nedali se chytit. Mám dost podobné pocity a mnohdy by se hodila i hláška z Pretty Woman „svině klouzavý“. Ale dítě vám nesmí vyklouznout a musíte ho držet, takže jsem ráda za Krav Magu a určité chvaty a plynulost v přehmatávání. Kendu a historickému šermu za postřeh a relativně dobré zmáknutí držení obouruč. Také bych chtěla poděkovat i Bhadře s Chilli a jejich snahám zdrhnout od balkónových dveří se špinavými pacinami, protože i to je poměrně dobrý trénink, který ale asi využiji hlavně až se bude malej batolit.

Aby toho nebylo málo, vymyslel si malej zarůstající nehty na palcích. Takže do slovníku přibyla ATB mast Fucidin. Nic nezabralo a byla jsem poslána na chíru. Pán chirurg řekl, že s tím nic neudělá a že se nehtům musí pomoct. Bézva. V překladu to znamená tlačit kůži pryč z nehtů. V kombinaci s lehkým otokem je to fakt pecka. Malému jsem už stihla vytvořit okolo nehtu krvavý puchýř a Ondra zpočátku při tomhle týrání odcházel. Teď, aby atmosféru srdceryvného řevu podpořil, tak mi k tomu pustil soundtrack z Requiem za sen. Což krásně podtrhlo onu sadistickou chvilku. Doktorka tomu dneska dala korunu, že říká, že si nedokáže představit, jak by to dělala a že by to hodně maminek velmi těžko neslo, případně by to odmítlo dělat. Prý jsem dobrá, že to zvládám. Nevím, zda to bylo kladné nebo záporné hodnocení mého mateřství, ale už i Ondra naznačoval, že bych mohla provozovat vlastní mučírnu.

Divná ale nejsem jenom já. Osobně bych byla ráda, kdyby se nějaká kontrola koukla na některé dětské vzory. Ani mě nepřekvapuje, že ty úchylné, co máme doma, jsem omylem koupila. Chtěla jsem nějaká zvířátka, aby jich tam bylo co nejvíc a až pak jsem si všimla, co jsem to vlastně koupila! Přikládám fotku rychlozavinovačky. Každé zvířátko má záplatu na hlavičce. Přesněji na spánku. Vypadá to, jako by buď spáchalo sebevraždu, nebo ho někdo střelil. No a ty výrazy! Šneček má záplaty dvě. Na hlavě a v domečku, takže to vypadá, že někoho ukrýval.

Jsem chudák.
Pro příště kupuji věci pouze čistě bílé!!




Komentáře

Oblíbené příspěvky