Soužití dítěte a psů… fen

Hrůza!! Vůbec to nedoporučuji!!
Pozoruji na mláděti několik nešvarů, které mu určitě negativně ovlivní charakter!!
a) Dává si věci do tlamky, aby si je mohl přenést na lepší místo. Pokud se jedná o křupku nebo cokoliv podobného, narve si to pro sichr celé do tlamky, aby mu to někdo nesež….nesnědl


b) Žebrá!! Jakmile někdo jí a on ne, vyleze mu po nohou a drží se a kníká, dokud nedostane. Samozřejmě za doprovodu psí ochranky…. Ale i bez ní! Tuhle jsme byli v čekárně, paní začala šátrat v kabelce a mé dítě k ní ihned přilezlo, postavilo se o její nohu a přidržujíc se za její koleno bedlivě sledovalo, zda nevytáhne cokoliv poživatelného!

c) Okusuje podložku a urputně se brání vyndávání jejích částí ze chřtánu! Obrana probíhá tak, že při zpozorování toho, že já ho sleduji, přestane okamžitě žvýkat. Jakmile se přiblížím blíže, zavře mordu a zakloní hlavu. Když je tlamička otevřena, propukne v nespokojené fňukání!

d) Neposlouchá! Jakmile je okřiknut, ztuhne. Někdy se lekne a sedne si na zadek… ale stejně se po chvíli usměje a pokračuje v činnosti!

e) Zdrhá! Jakmile si zamane, že někam akutně potřebuje, nereaguje na volání, zapomíná, že se má držet maminky a bere kramle! Při volání se uchichtává a zrychluje! (To někdy způsobí, že si jednu z předních tlapek ve spěchu nechá pod sebou a spadne… dobře mu tak!)

No a s tímhle tady žiji a pokouším se to vychovávat…
Moje čuby jsou prevíti!
Mé dítě je prevít!
A já…
Jsem chudák!

Komentáře

Oblíbené příspěvky