Rychlý souhrn 16.5.2016

Teď jsme jeli na vlně akcí, tak jsem si nenašla ani čas pořádně napsat. Jsem ostuda!

Protože jsem člověk, co nevydrží chvilku na zadku, tak pak prostě nestíhám. Nemluvě o tom, že skříťák je taky pěknej neposeda a neustále se snaží něco zkoumat. Ideální poutním místem je miska s vodou pro psy. Jako správný kajícník se celou tu cestu z obýváku do kuchyně batolí po kolenou a bosý. Zatím ale je nehodný a nemůže se tedy smočit v té posvátné vodě… ta zlá zlá zlá máma jej vždy vrátí na startovní pozici a tváří se, že nic. Mladej to místama komentuje, ale ty jeho kecánky mnou rozhodně nepohnou.

Malej spí přes noc tak nějak různě, a teď se usmyslel, že jedno z probuzení naplánuje na pátou. Zrádce… nejhorší je, že se toho chytla Chilli. Dnes se Chilli snažila všemi prostředky sdělit, že chce vstávat v 5:15, pokusila se provést oslintávací útok na Ondru, načež se Ondra zachoval jako správný predátor. V mžiku oka nadzdvihl peřinu a pohltil toho černého průdérka. A byl klid. Nikde ani stopy po Chillinky pokusech. Muhehe.

S Bhadrou jsme se začaly sem tam ukazovat na canisterapii, pracujeme na větším projevu radosti. Hodně pomáhá, že je bez vodítka. Pěkně reaguje, očmuchává si děti a nechává se od nich hladit, když se tak kolem nich courá. Ona se strašně ráda tak jako plouží krajinou s tím, že pak dětem zabodává klabák a nechává se tulit, objímat, laskat.Tady jsou z jedné zážitkové akce fotečky:

Komentáře

Oblíbené příspěvky